Activități

Grădinița în pădure

… înseamnă să ne umplem de noroi din cap până in picioare, să ne imprietenim cu vântul, ploaia si furnicile, să facem case pentru pitici, să ascultăm păsările si să jucăm păsărică mută-ți cuibul, să facem adăpost de ploaie, să găsim ghinde incolțite pentru a vedea de unde răsare stejarul, să ne jucăm in bălți, să numărăm anii copacilor, să facem ingeri din zăpadă. Să ne ajutăm unii pe ceilalți prin hățisurile de explorat, să ne tăiem potecă printre urzici, să imbrățisăm copaci și să mergem desculti pe pământ în fiecare zi. Toate tipurile de vreme sunt bune, ne bucurăm de bălțile după ploaie și de prăjiturile din noroi care ne ingreunează picioarele. Ne intoarcem acasă obosiți, bucuroși și mândri de noi din inima verde a pădurii…

Programul pilot de grădiniță în pădure se desfășoară in fiecare vineri in pădurea de la Nojorid. Primim vizite!

Pregătim un program de luni până vineri din toamna anului 2016 cu o infrastructură ecologică minimă și o locație permanentă.

Implică te pentru a-l face posibil!

 

Aventură in pădure

Ai văzut vreodată o ghindă incolțită din care crește un stejar?

Câte tipuri de copaci poți identifica după frunză?

Câte păsări recunoști după cântec?

 

Activitate de zi, sâmbăta,  intre  orele 10 și 13, pentru a descoperi minunea de a fi intr un mediu natural de pădure, intr-un proces experiențial de invățare, explorare și descoperire.

Vă propunem trei ore de activitate, ghidate de un facilitator cu experiență din echipa noastră.

Activitate organizata pe grupe extinse de vârstă: 3 – 7 ani, 8-12 ani

Gestionăm grupuri de maximum 20 de persoane cu doi facilitatori cu experiență și minimum doi adulți/părinți extra care să fie prezenți în raza vizuală a grupului.

 

Clubul Pădurii

Aventura de 3 zile

Aceasta prima ofertă de activitate extinsă aduce  imersiune in mediu de pădure intr un cadru extins de trei zile fără a părăsi orașul peste noapte.

Astfel participantii vor beneficia de o paletă largă de activități de explorare a naturii.

 

Zile de naștere

Ce cadru mai bun de explorare a autonomiei individuale in crestere decât unul natural de libertate, explorare si creativitate?

Vă oferim posibilitatea de a sărbători un nou an in viața copiilor vostri intr un cadru simbolic special, de explorare liberă in pădure, ghidată de 1 facilitator cu experiență care ii implică pe copii in diferite activități de aventură și joc în grup.

Gestionăm un grup de 15 persoane maximum, cu cerința ca minim doi adulți insotițori să ia parte la activitate.

Pentru detalii, contactați-ne!