Echipă

Echipă și colaboratori:

Apreciem implicarea voluntară a oricui este interesat de acest proiect: părinți, bunici, prieteni, învățători, educatori, studenți.

Grădiniță în pădure a beneficiat din octombrie 2015 şi de prezența părinților, prin rotație.

Ne asumăm, cu schimbul, rolul de ghizi, susținători și participanți la rândul nostru, la o activitate pe care ne-am dorit s-o oferim regulat copiilor noștri. Rezultatul este fenomenal, atât pentru copii cât și pentru părinți – și ne oferă posibilitatea de-a interacționa cu micuții noștri în alt mod decât o putem face acasă, în parc sau în oraș. Este valoros și posibil (!) și pentru cineva care lucrează zi de zi să-și ia o zi liberă o dată la două luni, ca să ajute voluntar într-un astfel de context.

Ina Curic are formare în pace, conflicte și gen social, cu 15 ani de experiență de lucru pe trei continente în domeniul egalității de gen și transformării conflictelor prin metode creative, pașnice și empatice.  Aceasta  experiență se îmbină cu 20 ani de educație experiențială și nonformală cu diferite organizații educative din România și din alte țări, inclusiv cu  Mișcarea Scout.

Actualmente este specializată ca pedagog pentru educaţie în natură pentru preşcolari (şcoala daneză) şi formată în Nivelul 2 de Şcoală în Pădure, şcoala engleză.

 

Mihaela Simai  este absolventă a Colegiului de institutori-muzică, Universitatea Oradea, cu 8 ani de experiență în învățământul preșcolar, 4 în învățământ special (Casă Minunată și DGASPC) și 4 ani în  alternativa Waldorf (absolventă a Seminarului de educatoare Waldorf din Cluj-Napoca). De asemenea, Mihaela are formare și experiență de lucru ca lucrător în arte combinate și meloterapie.

Cu instrumente muzicale variate, inclusiv in ateliere de confecționat surse de muzică personalizate, Mela vă așteaptă să dați drumul muzicii din inima voastră!

 

Ioana Lucaciu a lucrat ca lider cercetaș, profesoară de limba engleză și traducător, având pregătire de bază de filolog / profesor. În ultimii 10 ani a lucrat predominant cu organizații ale societății civile în proiecte pe mai multe domenii: dezvoltare comunitară si durabilă, protecția mediului, promovarea patrimoniului cultural / meșteșuguri tradiționale, educație non-formală.

Ioana sprijină din 2009 dezvoltarea alternativei educaționale Waldorf in Oradea, iar din 2010 este mamă a două fetițe.

 

Sabin Mureșan lucrează din 2001 cu programe de transformare pașnică a conflictelor, combinând munca la nivelul relațiilor sociale (de cuplu, medii educaționale, organizații și echipe) cu proiecte de pace în zone de război sau post război pe mai multe continente. Are totodată o experiență de douăzeci de ani de lucru cu educație experiențială și nonformală în natură și armonizarea echipelor.