Grădinița în pădure

… înseamnă să ne umplem de noroi din cap până in picioare, să ne imprietenim cu vântul, ploaia si furnicile, să facem case pentru pitici, să ascultăm păsările si să jucăm păsărică mută-ți cuibul, să facem adăpost de ploaie, să găsim ghinde incolțite pentru a vedea de unde răsare stejarul, să ne jucăm in bălți, să numărăm anii copacilor, să facem ingeri din zăpadă. Să ne ajutăm unii pe ceilalți prin hățisurile de explorat, să ne tăiem potecă printre urzici, să imbrățisăm copaci și să mergem desculti pe pământ în fiecare zi. Toate tipurile de vreme sunt bune, ne bucurăm de bălțile după ploaie și de prăjiturile din noroi care ne ingreunează picioarele. Ne intoarcem acasă obosiți, bucuroși și mândri de noi din inima verde a pădurii…

Programul pilot de grădiniță în pădure se desfășoară în fiecare vineri. Primim vizite.

Propunem în Oradea:

  • program educativ de 9-12 săptămâni cu o ieşire săptămânală de 3 ore la pădure
  • ofertă complementară sistemului de învățământ curent pentru cei care doresc să obțină din beneficiile școlii în pădure (programe educative în timpul săptămânii “Școala Altfel”)
  • imersiune în colectivitate și mediu de pădure pentru cei cei care nu au început grădinița, cei școlarizati acasă sau care doresc să înceapă acest traseu educational

Aventură în pădure

Ai văzut vreodată o ghindă incolțită din care crește un stejar?

Câte tipuri de copaci poți identifica după frunză?

Câte păsări recunoști după cântec?

Activitate de zi, sâmbăta,  între  orele 10 și 13, pentru a descoperi minunea de a fi într- un mediu natural de pădure, într-un proces experiențial de învățare, explorare și descoperire.

Activitate organizata pe grupe extinse de vârstă: 3 – 7 ani, 8-12 ani

Gestionăm grupuri de maximum 20 de persoane cu un facilitator cu experiență și minimum doi adulți/părinți.

 

Clubul Pădurii

Aventură de 3 zile

Aceasta prima ofertă de activitate extinsă aduce  imersiune iîn mediu de pădure într un cadru extins de trei zile fără a părăsi orașul peste noapte.

Astfel participantii vor beneficia de o paletă largă de activități de explorare a naturii.

 

Zile de naștere

Ce cadru mai bun de explorare a autonomiei individuale in creștere decât unul natural de libertate, explorare și creativitate?

Vă oferim posibilitatea de a sărbători un nou an in viața copiilor voștri intr-un cadru simbolic special, de explorare liberă în pădure, ghidată de 1 facilitator cu experiență care îi implică pe copii in diferite activități de aventură și joc în grup.

Gestionăm un grup de 15 persoane maximum, cu cerința ca minim doi adulți insotițori să ia parte la activitate.

Pentru detalii, contactați-ne!