Natura este numitor comun și resursă inspirație constantă pentru sănătate, creativitate, regenerare, transformare și schimbare. O viață trăită în ritmurile naturii este ancorată în înțelepciunea ciclicității existenței întrupată în corpul nostru, prezentă in mic și în mare.

Procesul creativ pentru agenda datată cu luna pentru 2021 a fost foarte productiv. Au ieșit la final, cu multe contribuții de texte, design și artă două agende pereche: Luna Lila 2021 pentru femei și Crai Nou 2021 pentru bărbați.

Dacă vrei un cadou special de sfîrșit de an care să susțină un stil de viață cât mai aproapiat de natură – dă-i o provocare cu o agendă datată cu Luna. Comandă pe site Sori cu luna aici.

Ambele agende aduc informații practice și  ghidaj pentru reflecție personală care să susțină o viață ancorată la ritmurile naturii, atât după roata anului în funcție de calendarul solar cât și după tranzitul secundar al Lunii prin semnele zodiacale.

Parcurse împreună, in familie și în cuplu, pot aduce cu siguranță teme bune de conversație despre lucruri și trăiri esențiale.

Agendele sunt datate cu luna și cu semnele zodiacale și invită la o călătorie conștientă de influența fazelor lunii în corp pentru 2021.Pentru mai multe imagini din interior și comandă accesați secțiunea magazin pe site Sori cu luna aici.

Ambele agende aduc, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei  asupra corpului și emoțiilor noastre. Ambele includ la începutul fiecărei luni un calendar circular care invită la cartografierea proceselor de viață (emoții, comportamente, menstruație in cazul femeilor) în funcție de lună.

Luna Lila 2021 este o splendoare color cu peste 20 de persoane care au contribuit texte și artă. Agenda-Jurnal este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc:

  • să crească conștiența și ancorarea în energia feminină
  • să-și cunoască și accepte natura feminină / a fi femeie în corp de femeie
  • să lucreze cu intenția și energia fazelor lunii pentru a manifesta visele în plan material
  • să manifeste echilibrat energia feminină și masculină.

Agenda Luna Lila 2021 pentru femei conține:

* informație detaliată cu fazele și semnele zodiacale prin care trece Luna în fiecare zi

* incursiune în astrologie și astronomie practică (lună nouă și plină, solstiții, echinocții, eclipse)

* inspirație pentru reconectarea la esența feminină în corp de femeie și pentru menstruație conștientă

* calendar circular pentru cartografierea ciclicității feminine (valabilă și pentru femeile care nu mai au menstruație ce se pot raporta la fazele lunii de pe cer)

* practici de feminitate întrupată pentru fiecare lună a anului

* întrebări și spațiu de reflecție individuală

Recenzii editoriale:

“Am primit-o direct în cabinet acolo unde facilitez vindecare și primesc și eu la rândul meu vindecare și am strâns-o efectiv în brațe… Foarte plăcut sentiment a fost să o răsfoiesc. Am luat și Crai Nou apropiaților bărbați din viața mea. Va fi interesant să port discuții poate peste câteva luni despre ce a adus această armonizare la ritmurile lunii pentru bărbați.” Magda Asaftei, Terapeut Bowen, Facilitatoare de comunitate

” Cât e de frumoasă agenda…..atâta culoare, iubire si artă în coperțile Lila. Se simte atâta iubire si grijă în realizarea ei. Mi-a atins sufletul să văd armonia dintre astrologie, practici feminine, ciclicitate și Artă! M-am simtit binecuvântată să simt energia fiecărei artiste care a contribuit, să le descopar și să le simt. O agenda care este un proiect colectiv feminin atat de special. Multumesc!” Lia Bolte, Femeia Trezită, www.femeiatrezita.com

” O agendă hrănitoare pentru femei! A fost o mare încântare să descopar practicile feminine pentru fiecare lună, informații utile astrologice despre Luna Nouă și Luna Plină. Pe mine mă ajuta această perspectivă astrologică în practica mea șamanică!Un plus foarte, foarte hrănitor pentru agendă!”  Olimpia Mioara Mireștean, Șaman/ Ritualurile Lunii

Agenda Crai Nou 2021 (click pentru descriere deliată și imagini din interior)

 

Agenda Crai Nou 2021 pentru bărbați se raportează atât la harta solară (mișcarea Pământului în jurul Soarelui timp de un an) cât și la tranzitul secundar al Lunii prin harta zodiacală în fiecare lună. Agenda include un ghid practic de conștientizare și ancorare în ritmurile naturii și oferă repere pentru a trăi conectat la ritmurile anotimpurilor și a conecta interiorul cu exteriorul pe parcursul unui an.

Agenda include un ghidaj și inspirație pentru a trece de la planificarea dominant liniară la integrarea ciclicității naturii, considerând circularitatea proceselor de viață și ritmurile organice ale vieții.

Activitățile incluse în agendă în funcție de fazele lunii sunt structurate:

* pe anotimpuri, cu echinocțiile și solstițiile ca reper de momente de noi începuturi în timpul anului (conectând sarcinile exterioare cu munca interioară a fiecăruia);

și * pe domenii de activitate: grădină, gospodărie, pivniță și pescuit.

Crai Nou ADUCE:

* informații utile legate de activități pentru bărbați în funcție de fazele lunii.

* invitația de aliniere cu ciclurile naturii și ale pământului care îți influențează corpul și emoțiile.

* o etică de lucru și viață în armonie și respect față de natură.

Recenzii:

“… oameni de business se orientează după ciclurile din natura pentru a lua decizii…nu doar femeile. Și iată că în sfârșit există o agendă care să îi ajute pe bărbați să conștientizeze armonizarea cu natura, să își locuiască propria forță faptică, în armonia interiorului cu exteriorul. O agendă care poate facilita conștientizări personale și poate fi un ghid de navigare prin an.” Cristina Dinu-Popa, Psiholog

“M-am bucurat de ideea acestei agende care aduce conștientizarea atât de necesară a ciclicității existenței și a faptului că suntem una cu natura, nu doar noi, femeile, ci și partenerii nostri! Am luat-o pentru soțul meu și a primit-o mirat, dar bucuros. Le vom parcurge pe amândouă în 2021, în tandem, discutându-le, pentru că sunt un pretext bun de a ne exprima senzatiile și emoțiile. Mulțumim!” Anca Culachi-Roș, artistă, Primitiv Entertainment

Agendele pot fi comandate ca un dar special pentru sfârșit de an pe Sori cu luna aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.