Edu-distracția la Școala în Pădure se întâmplă pe Tărâmul Poveștilor Adevărate

Povești pe care, împreună, le facem “adevărate”.

Poveștile au darul special de a atinge inima fără a fi blocată de rațiune. Când inspiră și la acțiune așa cum propun poveștile noastre, avem un model de învățare transformativă din educația durabilă care se întâmplă în mod optim la intersecția dintre intelect, emoție și corp.

Poveştile Imagine Creatively de adormit copiii şi trezit adulţii aduc inspiraţie pentru viață integrală trăită in armonie cu sine, ceilalți și natura. Prin poveste, familiile au acces la:

  • instrumente de conectare și armonizare relaţională,
  • formule pentru reconciliere și transformare creativă de conflicte,
  • principii și tehnici de grădinărit durabil/permacultură,
  • inspirație și rețete pentru o alimentație sănătoasă.

Grădina-pădure a Mirabelei: Vise prietenoase pentru pământ (Seria Grădinărit Durabil), 2017 

Carte ilustrată pentru copii 3-10 ani.

Nautilus Book Award Silver 2017
Gold Green Apple Award in Environmental Sustainability 2018

Vrei să înveți despre grădinărit durabil în mod distractiv? Imaginează-ți un singur loc cu toate beneficiile de grădină, pădure, loc de joacă și școală în natură!

O fetiță se plimbă prin satul ei cerând ajutor pentru un vis de grădină-pădure pe care nu toată comunitatea ei îl înțelege. Pe măsură pe Mirabela întâlnește diferite personaje, cititorii intră în magia a ceea ce înseamnă o grădină-pădure. Povestea merge dincolo de plante și copaci spre lucru împreună în comunitate și grijă față de ceilalți și natură. Alătură-te viziunii pentru a vedea ce este în ea pentru tine!

Cartea aduce o contribuție necesară la educația de bază în permacultură și grădinărit durabil. Include întrebări de reflecție pe parcurs și o secțiune interactivă despre plante și alte elemente din poveste.

Recenzii în limba engleză aici.

Grădina-Pădure a Mirabelei (Imagine Creatively, 2017)