Vrem să tipărim cartea în română și maghiară. O vrei și tu? Luna mai este pentru pre-comenzi să estimăm interesul pentru primul tiraj.

Vă anunțăm cu bucurie că am demarat pe 22 Aprilie, de Ziua Pământului, campania de precomenzi pentru povestea Mirabelei, ambasadoarea Școlii în Pădure.

 “Grădina-pădure a Mirabelei”(Ina Curic, Kinga Kelemen, 2017) este o carte manifest pentru educația în natură, grădină și pădure. O poveste inspiratoare despre o fetiță hotărâtă care știe că visele pot deveni realitate cu colaborare între prieteni și acțiune în comunitate.

Campania de pre-comenzi pentru carte este activă din 22 aprilie până la final de mai. Click AICI pentru a ne susține și a intra în poveste. 

Pentru descriere, recenzii și premii internaționale, click AICI.

De la Școala în Pădure propunem această carte școlilor ca un cadru simbolic 

pentru educație în natură. Avem un grup discuții și colaborare informal cu dascăli cu care explorăm legături între curricula școlară și activități în grădină și pădure.

Mai multe școli din Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca au primit vizita Mirabelei cu povestea de grădină pădure și au început sau sunt deschise la diferite activități care să lege curricula școlară de educația în natură. (În curînd și alte locații din țară după invitații).

Ne susții?

Intră pe www.tesustin.ro 

Recenzii

“…o poveste extraordinară despre cum o fetiță face pași gigantici pentru a face lumea  mai prietenoasă față de mediu, începând cu curtea ei din spate. Povestea Mirabelei nu este doar inspiratoare și provocatoare ci are și o mare valoare educațională. Conține informații vaste despre plante benefice, peisaje compestibile variate, animale, nu doar în ilustrație ci și in text. (…) Oameni din toată lumea pot beneficia de informațiile din această carte care este atrăgătoare nu doar p

entru copii ci și pentru adulți.” Rosie Malezer for Readers’ Favorite

Mai multe recenzii internaționale în limba engleză aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.