Personal

Ai timp liber să înveți și să contribui?

Fie că ești student, pensionar sau părinte cu program de lucru flexibil, suntem deschiși la colaborare. Echipa noastra este momentan alcătuită în exclusivitate din voluntari și este in extindere.

Cu noi poți combina munca și joaca, timpul în natură cu învățarea.

 

Financiar

Știm că in interiorul comunității avem toate resursele necesare pentru a răspunde nevoilor de educație alternativă și complementară care creeaza plus valoare.

Oricine poate contribui ca părinte, educator, membru al comunității sau antreprenor. Exista două modalități care direcționează din impozitul pe venit si respectiv profit anual FĂRĂ costuri suplimentare. Sunt binevenite oricând și donațiile voluntare pentru acest proiect in beneficiul comunității!

 

Pentru persoane fizice

Poti alege să direcționezi 2% din impozitul datorat pe venitul anual către o asociație sau fundaţie la alegere. Vă mulţumim că ne sprijiniţi proiectul nostru educativ!

Pasul 1

Descarca AICI şi completează DECLARAȚIA 230 (dacă în 2016 ai avut venituri din salarii sau pensii)

 

Descarcă AICI şi completează DECLARAŢIA 200 (dacă în 2016 ai avut venituri din activități independente)

Pasul 2

Contactează-ne și ne ocupăm noi să expediem formularul la Administrația financiară de care aparții.

Această sumă este o parte a bugetului de stat care este direcționată de către dumneavoastră către asociația noastră care se bazeaza in mare parte pe contributii ale comunitatii in sponsorizări și donații.

 

Ce primiți in schimb?

Includere pe lista online de suporteri ai Școlii in Pădure

Reduceri de 10% pentru copiii înscriși în program

Satisfacția de a contribui la un proiect de educație alternativă

Recunoștința noastră

 

Care sunt datele ?

Denumire entitate:

Asociația Gata Oricând/ Be Prepared Oradea, str.Eminescu, nr 41, Nojorid, Bihor. Înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr.44/A/2003, cu cod de inregistrare fiscala C.I.F.15515773.

Cont deschis la Banca Transilvania, Oradea, IBAN Ron 2511000005643296

 

Pentru companii

Puteti alege să direcționați 20% din impozitul anual pe profit (dar nu mai mult de 0.3% din cifra de afaceri) către Asociația Gata Oricând.

  • Aduceti astfel plus valoare comunității, sprijinind un proiect inovator in educație și beneficiați de promovare din partea noastră

Codul Fiscal a introdus din 2004 o facilitate la impozitare care permite redirecționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului către o organizație a societății civile.

Procedura in sine este facilă, implicând în primul rând  întocmirea unui contract de sponsorizare. Societatea comercială trebuie să realizeze la momentul redactării contractului o estimare a valorii cotei de 20%. Contractul  finalizat este trimis organizatiei în cauză, care îl va semna și stampila, cu obligația de a returna companiei exemplarul primit.

 

Ce primiti în schimb?

Includere pe lista de suporteri pe site-ul web al Școlii in Pădure

Promovare pe pagina de Facebook a inițiativei

Reduceri de 20% pentru copiii inscriși în program

Satisfacția de a contribui la un proiect de interes comunitar

Recunoștința noastră