De la Școala în Pădure aducem povești de făcut adevărate acasă și la școală, prin practică zilnică.

Prin seria de povești Imagine Creatively,  ce are din 2017 trei premii internaționale, Ina Curic îi ajută pe copii să-și cunoască și exprime emoțiile, să negocieze și să gestioneze relații sănătoase cu ei înșiși, ceilalți și natura pentru o viață în armonie.

În cerc de poveste interactiv & multisenzorial, copiii sunt invitați să se cunoască, să se exprime pentru a răspândi și crea magie practică în lume.

Practicăm conectare cu girafa și șacalul din comunicarea nonviolentă.

Poveștile de practică la școală și acasă

Prima poveste tradusă în română în 2019 este Grădina Pădure a Mirabelei cu introducere în lumea plantelor și a grădinilor magice, aducând în prim plan gândirea eco-sistemică și design din permacultură. O poveste cu care se poate lucra de la vârste mici până în adolescență, creând un context de relaționare cu natura și implicare în grădinărit durabil.

 

.

Urmează Provocarea Anagraniei, din grădină în bucătărie care aduce inspirație pentru a gândi ca natura și a opta pentru hrană integrală și naturală. O poveste despre stima de sine, aprecierea unicității fiecăruia și rezolvare creativă de conflicte.

Seria de Educație pentru Pace cu Piticii de Curcubeu aduce instrumente de practică pentru a dezvolta inteligența emoțională și relațională. De la ghidaj pentru practică zilnică de apreciere, la formule pentru reconciliere și exerciții de echilibrare a emisferelor cerebrale, vă invităm la practică. Pentru că practica face diferența.

*

Pentru vizita autoarei  cu cerc de poveste interactiv și inspirație de la Școala în Pădure la școala sau în comunitatea ta, scrie-ne pe contactATscoalainpadure.ro